Happu neuuw yeea

Har just checkat ut fran hotellet och sitter pa nader vid internet. Hinner darfor (igen) inte gora mer an att slanga upp lite bilder fran gardagens nyarsfirande! WOHO!

Pose
Kvallen borjade pa en restaurang med nagot utav ett tempeltema dar alla ratter kostade max 60 SEK. Lustigt nog slutade notan for kvallen pa mer an 300 per person, mest pa grund av servitorernas (som for ovrigt var utkladda, exempelvis till Super Mario) kassa engelska och var kassa japanska.

Galen japan 3
Efter restaurangen rorde vi oss mot Shibuyakorsningen (som ska vara varldens storsta) for att fira tolvslaget. Vi har aldrig sett sa manga japaner pa samma gang och anda var det lite folk dar. Vi insag aldrig hur nara vi var att missa nar det smallde, nar vi kom dit visade nedrakningsbussen (!?) att det var 24 sekunder kvar.  Den forsta kvarten av 2008 spenderade vi, tillsammans med alla japaner som var dar, med att springa fram och tillbaks over ett overgangsstalle, sjungandes, dansandes och kramandes. Men var var fyrverkerierna?

Galen japan 2
Tan-san var dar! En extra glad japan som inte ville slappa Fredrik och Peter ur sikte.

Galna japaner
Vi hittade aven Pikachu och tomten (?) pa stan.
 

Nu ska vi ut pa stan for att gora det sista av Tokyo for den har gangen. Ikvall satter vi oss pa nattbussen mot Kyoto och Lena som later oss lana ett av hennes rum. I Kyoto vantar forhoppningsvis manga fina tempel.

Vi anstranger oss for att fa de andra att blogga, men utan resultat. I Kyoto hoppas vi dock pa att kunna tejpa fast dem framfor en dator.

Kommentarer
Postat av: chaw

Vilket härligt sätt har ni firat det nya året! Det är bara att forsätta! Sköt om er!

2008-01-01 @ 11:26:52
Postat av: Betty

http://www.new7wonders.com/classic/en/n7w/finalists/c/KiyomizuTemple/
Kiyomizu Temple (749 - 1855) Kyoto, Japan
JAPAN

Vart ett besok!
Aven http://learn.bowdoin.edu/japanesegardens/
Zen tradgardar......i fall ni inte har en fullspikad plan for dagarna i Kyoto.

Ha det gott och njut av allt!

Halsningar fran ett regnigt nollgradigt New York.

2008-01-01 @ 18:00:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0