Pata pata pata pon...

... pon pata pata pon pata pata pata pon.

Om jag köper ett PSP och en Ipod Nano, får jag hjälp med att förse kylen med mat från det att vi kommer hem tills dess att CSN kommer in på kontot?

Kommentarer
Postat av: ingalill

Vem ställer du frågan till?
Som mor och ekonomisk rådgivare blir jag ju orolig.
Puss hjärtat.

2008-01-02 @ 20:57:34
Postat av: sebastian

hej lotten och alla andra myspysar! har precis kommit hem från fjällen och sätter mig ned för att catcha up med allt som hänt er i japan. inser att det har blivit lite för många inlägg för att jag ska kunna orka till jobbet imorrn. däremot kan jag ju tipsa att om du tänker köpa en ipod nano, kolla upp serienumret och smsa det till mig så kan jag kolla upp det i systemet att det inte är nåt piratskräp, för jag får många kunder som köpt piratade ipodar i asien och inte insett det förrän de kommit hem. å andra sidan klagar de sällan eftersom priset var så lågt, vad betalar man för ett psp och en ipod nano där borta? puss puss!

2008-01-03 @ 00:13:16
URL: http://jedidja.se
Postat av: Lotten

Jag har väl inte så jättegott om pengar på något konto efter den här resan... Men jag ställde frågan lika mycket till kanske Majkel och Pontus som jag hoppas på ska ge mig onlinepizza.

Jag tror inte direkt att något är piratat. Inte om de säljer det på SevenEleven och stora varuhus iallafall. PSP kostar 1900 med minneskort på 4 gig och ett spel, Ipod Nano 8 gig kostar 1800, och oavsett om det är dyrare eller billigare än hemma är det lockande att köpa åtminstone Ipod Nanon just för att kunna säga "jag köpte den på seven eleven".
Puss på dig med!

2008-01-03 @ 01:34:00
Postat av: maikeru

självklart lotten så ordnar sig det! mat finns det alltid ;)

köp du det du vill ha, så fixar sig resten när du kommer hem :)

pusspuss

2008-01-03 @ 16:10:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0